Eko termal etiketler; kağıt bazlı olup yüzeylerinde koruyucu tabaka bulundurmazlar. ısı, ışık, nem, sıcaklık gibi dış etkenlere karşı lamine termal etikete göre daha dayanıksızdırlar.

Eko termal etiket; genellikle manavlarda, hastanelerde, eczanelerde, kuruyemişlerde barkod yazıcı etiketi ya da fiyat değiştirme etiketi olarak kullanımı yaygındır. Baskı, termal olarak yani ısı ile yapılmakta ve bu sebepten dolayı ribon kullanılmamaktadır.

eko termal rulo etiket haziretiketler.com 70mm x 50mm 1000 adet

Eko Termal Etiket Nedir?

Eko Termal etiketler; kağıt bazlı ve yüzeylerinde koruyucu tabaka bulundurmayan etiketlerdir. Kâğıt üzerine termal lamine edilmesi sonucunda oluşmaktadır. Eko termal etiketleri yazdırmak için barkod yazıcıların baş bölgesindeki ısı ile termal sıvılaşma özelliği gösterirler, bu şekilde Eko termal etiketin üzerine baskı alınır.

Eko termal etiketler; nem, alkol, ışık ve ısı gibi dış etkenlere karşı lamine termal etikete göre dayanıklı değildirler. Saydığımız etkenlere maruz kalındığında kendi kendine kararmaktadırlar.

Eko Termal Etiketin Kullanım Alanları Nedir?

Eko termal etiket; genellikle manavlarda, hastanelerde, eczanelerde, kuruyemişlerde barkod yazıcı etiketi ya da fiyat değiştirme etiketi olarak kullanımı yaygındır. Termal etiketleri nemli ve sıcak ortamlarda kullanmak önerilmez.

Eko Termal Etiket Fiyatları Nedir?

Eko termal etiket, fiyat bakımından en uygun barkod etiketi çeşididir ve kısa süreli kullanımlar için uygundur. Eko termal etiketlerin genellikle 3-5 aylık bir kullanım ömrü vardır. Bu etiket çeşidinde baskı, termal olarak yani ısı ile yapılmakta ve bu sebepten dolayı ribon kullanılmamaktadır.