Baskısız etiket üzerinde baskı bulunmayan boş etikettir. İstenilen türde ve ölçüde özel olarak üretimi yapılabilir. Baskısız etiket genelde barkod makinelerinde kullanılmaktadır.

Baskısız etiketler farklı türlerde olabilir. Örneğin kuşe, eko termal, lamine termal, PP opak ve vellum gibi pek çok türde üretimi mevcuttur.

haziretiketler.com sitesinin en popüler ürünleri aşağıda yer almaktadır.

Kuşe Çıkartma

Baskısız Kuşe Etiket

Kuşe etiket, kağıt bazlı etiket. Kendiliğinden parlak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Mat kuşe ve parlak kuşe olarak seçenekleri mevcuttur. Kağıt bazlı olduğundan yırtılabilir özellik taşımaktadır . Suya ve neme karşı dayanıklılık göstermezler.

Baskısız PP Opak Etiket

PP Opak Etiket çeşitleri, kimya sektörlerinde bununla beraber kozmetik ürünlerin üzerinde kullanımı çok fazla olan plastik bazlı etiket türüdür. Bu etiketler ürünlere ait bilgileri vermekle görevlidirler. Hammaddesi plâstik yapıya sahip olan etiket oldukça dayanıklıdır ve çok tercih edilmektedir.

Baskısız Eko Termal Etiket

Eko termal etiketler; kağıt bazlı etiketlerdir, yüzeylerinde koruyucu tabaka bulundurmazlar. ısı, ışık, nem, sıcaklık gibi dış etkenlere karşı lamine termal etikete göre daha dayanıksızdırlar.

Baskısız Lamine Termal Etiket

Lamine termal etiketler ismini aldığı top termal etiketlerin özelliklerini gösterirler. Diğer bir adı da top termal etiket olanrak bilinen lamine termal etiket, ribon kullanımına ihtiyaç duyulmaksızın barkod yazıcılarda direkt termal baskı yöntemi ile kolayca baskı almaktadır.