PP Opak Çıkartma Nedir

PP Opak Etiket çeşitleri, kimya sektörlerinde bununla beraber kozmetik ürünlerin üzerinde kullanımı çok fazla olan plastik bazlı etiket türüdür. Bu etiketler ürünlere ait bilgileri vermekle görevlidirler. Hammaddesi plâstik yapıya sahip olan etiket oldukça dayanıklıdır ve çok tercih edilmektedir.

PP opak etiket kâğıt üzerine bir tür sağlığa zararlı olmayan plastik olan polipropilen kaplanarak üretilebilen ve ihtiyaca göre değişen farklı yapıştırıcı türleri ile termal kâğıda yerleştirilen bir etiket türüdür. Piyasada bazen “plastik etiket” olarak adlandırılsa da bu hatalı bir tanımdır.

PP Opak Yapışkan haziretiketler.com

PP Opak Etiket Kullanım Alanları Nelerdir?

PP Opak etiketler daha çok suya, neme, sürtünmeye, ısıya, ışığa ve yırtılmaya dayanıklı etiketlerdir. PP etiketler kuşe etiketler gibi yırtılmak istendiğinde yırtılmaz. Bunun nedeni plastik içeriğidir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Kimya, Kozmetik, Gıda, Mobilya ve Cam sektörlerinde kullanılır. Pp etiketin üç farklı çeşidi vardır. Opak PP Parlak (yüzeyi beyaz görünümlü), Opak PP Mat (yüzeyi mat görünümlü) ve Pp Şeffaf (malzemenin arka görüntüyü gösterdiği) etiketlerdir.

  • Yönlendirme ve İş Sağlığı Güvenliği amacıyla kullanılan zemin etiketi
  • Cam etiketi
  • Metal ambalaj etiketi
  • Barkod etiketi
  • Hatırlatma amaçlı etiketler
  • İsim etiketi
  • Plastik ambalaj etiketi
  • Hataların veya görünmesi istenmeyen yazı ve barkodların kapatılması için
  • Raf etiketleri

Mekanik dayanımı yüksek olan opak etiketler, ıslanma, yırtılma ve aşınmalara karşı olan dirençleriyle açık alan ve yer kullanımına en uygun etiketleri olarak dikkat çekmektedir.

PP Opak Etiket Baskı?

PP opak etiketin baskısı için kullanılacak kâğıt rulosunun genişliği basılacak opak etiket boyutu için tek sınırdır. Baskı için kullanılan rulolar yüz metreden fazla uzunluğa sahiptir, bundan dolayı normal kullanım amacıyla istenilen her ölçüde etiket baskısı yapılabilmesi mümkündür. Büyük etiket baskıları için müşteri hizmetlerimizle görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz. iletişim

PP Opak etiketler istenilen şekiller, görseller ve renklerde basılabilmektedir. Yüksek teknolojili kesme makineleri basılan bölümü, müşterinin istediği biçimde, yuvarlak, kare, dikdörtgen, elips, üçgen veya müşterilerimizin istediği diğer şekillerde kesebilmektedir. Baskı sırasında dikkat edilmesi gereken bir nokta da, genellikle monitörde görünen renkler ile baskının birbirini tutmamasıdır. Buna monitörlerin farklı kullanıcı ayarlar ve özellikleri ile bilgisayarların farklı renk uzayı ayarları kullanması sebep olmaktadır.

PP Opak Sticker Görselleri