Kuşe etiket, kağıt bazlı etiket. Kendiliğinden parlak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Mat kuşe ve parlak kuşe olarak seçenekleri mevcuttur. Kağıt bazlı olduğundan yırtılabilir özellik taşımaktadır . Suya ve neme karşı dayanıklılık göstermezler.

Ürün Etiketi olarak Baskılı ve Baskısız etiket üretimimiz mevcuttur.

Kuşe etiketlerde barkod yazıcılarda baskı almak için ribon kullanımına ihtiyaç duyulur.

Kuşe Çıkartma Nedir?

Mat kuşe ve parlak kuşe olmak üzere iki çeşidi bulunur. Barkod yazıcıda baskıları parlak ve kalıcı alabilmek için ribon kullanımı zorunludur.

Kuşe baskılı etiket üretimlerimizde, etiketlerimizin üzerine attığımız lak sayesinde etiketlerin uzun süre kullanımı kolaylaşırken, dayanıklılık süresi uzamaktadır. Bu sayede kullanım alanı oldukça genişlemektedir.

Kuşe etiketlerin yapıştırılacak yüzeylere göre çeşitli yapışkan türleri bulunmaktadır. Ürün Etiketi olarak üretmiş olduğumuz Kuşe Etiket çeşitleri aşağıdaki gibidir.

Ürettiğimiz kuşe etiket çeşitleri aşağdaki gibidir:

  • Baskılı Kuşe Etiket
  • Baskısız Kuşe Etiket
  • Akrilik (standart) Yapışkanlı Kuşe Etiket
  • Nonperm Yapışkanlı Kuşe Etiket
  • Hotmelt Tutkalı Kuşe Etiket
  • Deepfreeze Kuşe Etiket

Kuşe Akrilik yapışkanlı etiket standart olan yapıştırıcı özelliğe sahiptir ve en çok tercih edilen yapışkan grubudur. Kuşe Hotmelt; güçlü yapıştırma özelliğine sahiptir. Kullanıldığı yerden sökülmeye çalışıldığında ; yırtılır ve deformeye neden olur. Kuşe Nonperm ise cam gibi saydam ve pürüssüz yüzeylerde tercih edilir. Sökülmeye çalışıldığında arkasında iz bırakmadan sökülür ve deformeye neden olmaz.

Kuşe Sticker Kullanım Alanları Nelerdir?

Kuşe Etiket; Etiketler arasında en fazla kullanılan etiket türüdür. Bunun sebebi ise çok fazla alanda kullanılıyor olmasıdır. gıda etiketi, kozmetik etiketi, barkod etiketi, lot etiketi, raf etiketi, ürün etiketi, koli üstü etiketi, bunlardan örnektir.

Kuşe Etiketler; ürün etiketlemede yaygın olarak kullanılmaktadır. Ürünlerinizin üzerinde görsel değer katması için özel boyutlar ve tamamen ürününüze özel olarak tasarlanmış Kuşe Etiketler üretmekteyiz.

Kuşe Etiekt Fiyatları Nedir?

Kuşe Etiket Mağazamıza Göz Atın

Belirttiğimiz gibi kuşe etiket ekonomik etiket çeşitlerinden olduğu için oldukça fazla tercih edilmektedir.